Diathonite Kork 2018-03-09T13:06:09+00:00

Diathonite Kork Ytbeläggning

Diathonite Kork Ytbeläggning är det senaste inom pigmenterad ytbehandling – det är inte vilken färg som helst, utan ett skyddande lager som fungerar som ett andra skinn. Det dekorerar, och bidrar effektivt till väggarnas värme- och ljudisolering, det bevarar väggarnas andningsförmåga, samt skyddar mot vattenskador och det motverkar sprickor och övriga skador. Tillsammans med de ovan nämnda egenskaperna är det en slitstark och hållbar lösning.

  • Miljövänlig lösning
  • Andningsbar
  • Det bidrar till värme- och ljud isolering av fasaden
  • Vattenavvisande
  • Flexibel
  • UV beständig
  • Saltresistent,optimalt vid havsnära lägen

Vad är Diathonite Kork Ytbeläggning

Diathonite Kork Ytbeläggning är en innovativ pigmenterad ytbeläggning, miljövänlig, formulerad med vattenbaserade hartser och kork som valts exakt. Produkten har utmärkta egenskaper för värmeisolering, andningsförmåga, samt vattenavvisande och hög elasticitet. Den är perfekt som en färgad yta för fasader och termiskt isolerande puts (som Thermactive 0,037) och extern värmeisolering.

Diathonite Kork Ytbeläggning har extremt god vidhäftningsförmåga för alla typer av stöd så som: trä, metall, puts, syntetiskt material och cementunderlag.

Diathonite Kork Ytbeläggning är utformad med 100 % vattenbaserade akrylhartser och oblandad grov kork, med utvald och granskad granulomet. Kork är ett naturligt material som är skördas från korkträdet och som är förnyelsebart.

En enkomponents produkt som är klar att användas, finns tillgänglig i många olika färger, snabb och enkel att applicera och som skyddar och dekorerar alla typer av fasader, väggar eller golv på ett smart, elegant och praktiskt vis.