Om oss 2018-02-09T13:27:02+00:00

Om oss

2014 startades Vårda Hem som enskild firma och ombildades senare, under våren 2016, till ett aktiebolag. Vi har med olika samarbetspartners kunnat erbjuda våra kunder all typ av byggservice, alltifrån renovering till komplett fönsterbyte och till takrenoveringar.

Sedan start har vår ambition varit att kunna erbjuda våra kunder något unikt utöver en väl utförd tjänst, vilket har lett oss till att undersöka andra sorters material på marknader utanför Skandinavien. Vårt krav var att produkten skall vara miljövänlig och kostnadseffektiv
för kund.

Vårt sökande tog oss till Italien och till Diasen. Diasen är ett Italienskt företag som sedan 1978 arbetat med att ta fram innovativa och miljövänliga produkter för byggnadsindustrin.
Produkterna var över all förväntan och vårt sökande var över. Gemensamt för produkterna från Diasen är att de utmärks av miljötänk och enastående prestanda samtidigt som Diasens varumärke är synonymt med garanti, innovation och premiumkvalitet.

2018 inleddes vårt samarbete på allvar där vi, Vårda Hem representerar och distribuerar Diasens produkter i Skandinavien. Samarbetet innebär att vi tillsammans finns i över 65 länder och har över 40 års erfarenhet.

Vision

Att kunna erbjuda unika, miljövänliga och kostnadseffektiva byggnadsprodukter och tjänster.

vårda hem visön

Mål

Vårt mål är att göra våra produkter tillgängliga för alla och på samma gång för att verka för en grönare framtid.

vårda hem mål