Kontakta Oss

[xfield_company] erbjuder takvård tjänster i hela Skåne och Blekinge

Vi är utbildade på att jobba på höjd och är försäkrade.

En 100% nöjd kund är alltid vad vi strävar efter!

Med 10 års erfarenhet i branschen vet vi vad som funkar och hur man ska utföra det.

Har du frågar? Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller ring oss direkt.

Vanliga frågar

Hur ofta behöver man behandla sitt tak?

Vi rekommendera att taket behandlas var femte år för att hålla det rent och skyddat mot påväxt. Detta kan dock variera beroende på var du bor och hur mycket skog det finns i området. En professionell takvårdsexpert kan ge dig råd om hur ofta ditt tak behöver tvättas för att bibehålla dess skick och skyddande egenskaper.

Vilken taktvätt är bäst?

Det finns olika metoder som man kan använda för att tvätta sitt tak, men den metod som passar bäst beror på takets skick och vilken typ av påväxt det har. Om taket har alger och lav på sig kan en kembehandling räcka för att rengöra det. Men om det finns mossa på taket behöver det avlägsnas mekaniskt först innan taket behandlas. Vi rekommenderar inte högtryckstvätt eftersom det kan göra mer skada än nytta. Den enda gång man använder en högtryckstvätt är när taket ska målas efteråt, annars aldrig.

Är taktvätt bra?

En taktvätt är mer än bara det visuella uttrycket, det bidrar också till längre livslängd. Alger, mossa, lav och andra typer av påväxt sliter på ert tak och förkortar livslängden.